I en lille båd der gynger – Bamses Venner plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til I en lille båd der gynger af Bamses Venner.

Ryd
Varenummer (SKU): IENLIL-001 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

I en lille båd der gynger, Bamses Venner musikplakat

I en lille båd der gynger af Bamses Venner er fra 1978.

Bamses Venner var et dansk band med Flemming Bamse Jørgensen i spidsen.

Du kender garanteret den populære sang, som er glad og dejlig at synge med på. For Bamse var musik omdrejningspunktet for ham i hans liv. Det stod allerede klart, da han som barn lærte at spille trompet. Tilnavnet, Bamse, fik han, da han var soldat. Han er oprindeligt fra Randers. Som 8 uger gammel baby blev han indleveret på børnehjem. Han blev adopteret af en velhavende familie, som havde en gummifabrik.

Bamse har optrådt i Melodi Grand Prix med sangen Tænker altid på dig, og han opnåede en 14. plads ved Det Internationale Melodi Grand Prix. Af andre hits kan nævnes Vimmersvej, Hvorfor går Louise til bal og Rend og Hop. 

Sangen Vimmersvej er så populær, at man i Aarhus har opkaldt en vej efter det populære nummer.

Bamse døde, desværre, af hjertestop i 2011, da han blot var 63 år gammel. Efter hans død, var der landesorg i Danmark. Fodboldklubben AGF, som Bamse var stor tilhænger af, og ambassadør for, afholdt et mindearrangement for ham. I 2011, den dag Bamse ville være fyldt 64 år, afholdtes en mindekoncert for ham. Optrædende var blandt andre Lis Sørensen , Kim Larsen og Peter Belli.

Genre: dansk musik, dansktop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

I en lille båd der gynger

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.