Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Fred – Bo Evers plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Fred” af Bo Evers

Ryd
Varenummer (SKU): FRED00-035 Kategorier: , Tag:

‘Fred’, Bo Evers-plakat

‘Fred’, Bo Evers-plakat. Sangen er skrevet af Bo Evers, som er forsanger i bandet Modspil, men debuterede i 2014 desuden som solist med singlen ‘Fred’. Sangen er også fra 2014.

Bo Evers tager os med sin karakteristiske stemme ud på et floromvundent eventyr i kærlighedsbruddets fortrædeligheder. Mon ikke du har hørt den i radioen?

Sangen handler om et brudt forhold. Bo Evers synger om, at “hun” er skredet, men at han godt kan forstå det. Nu vil han ud at drikke øl, “Fernet”, have et blowjob og en svingom. Sangen er kort, musikken er optimistisk. Der synges hurtigt, dvæles ikke. Dette understøtter lidt, at han synger om, at han er glad, hvis bare hun er glad. Dette afholder ham dog ikke i at fortælle uflatterende om den nye fyr, “hun” nu er sammen med. Han er “evnesvag”, “et skvat”, “listepik”, “liderbuks”, “noller”, “tøsedreng” og “liderbuks”. På trods af, at bruddet skulle komme, så er han tydeligvis overhovedet ikke imponeret over “hendes” nye mand. Musikken til teksten er bemærkelsesværdigt “up-beat”, glad og positiv.

Musikken understreger, at når Bo Evers ønsker “hun er glad”, så er det et ægte ønske. Der synges hurtigt. Sangen er blot 2 min og 34 sekunder lang, men der synges meget på den korte tid. Han har meget på hjerte. Det er en sjov og spændende sang, hvor musik og tekst bidrager til dualismen i sangens budskab.

Bo Evers er uddannet biolog på Københavns Universitet, og han underviser på Gladsaxe Gymnasium.

Plakaten forestiller, som sangens titel foreskriver, symbolet for fred. Teksten til sangen udgør den grafiske form på Fredstegnet. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en Bo Evers-fan. En som elsker denne sang.

Genre: pop, dansk pop, folk, visesang

 

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.