Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Fred – Bo Evers plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Fred” af Bo Evers

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): FRED00-035 Kategorier: , Tag:

Fred, Bo Evers plakat

 

Fred, Bo Evers-plakat. Sangen er skrevet af Bo Evers, som er forsanger i bandet Modspil, men debuterede i 2014 desuden som solist med singlen Fred. Sangen er også fra 2014.

Bo Evers tager os med sin karakteristiske stemme ud på et floromvundent eventyr i kærlighedsbruddets fortrædeligheder. Mon ikke du har hørt den i radioen?

Sangen handler om et brudt forhold. Bo Evers synger om, at “hun” er skredet, men at han godt kan forstå det. Nu vil han ud at drikke øl, “Fernet”, have et blowjob og en svingom. Sangen er kort, musikken er optimistisk. Der synges hurtigt, dvæles ikke. Dette understøtter lidt, at han synger om, at han er glad, hvis bare hun er glad. Dette afholder ham dog ikke i at fortælle uflatterende om den nye fyr, “hun” nu er sammen med. Han er “evnesvag”, “et skvat”, “listepik”, “liderbuks”, “noller”, “tøsedreng” og “liderbuks”. På trods af, at bruddet skulle komme, så er han tydeligvis overhovedet ikke imponeret over “hendes” nye mand. Musikken til teksten er bemærkelsesværdigt “up-beat”, glad og positiv.

Musikken understreger, at når Bo Evers ønsker “hun er glad”, så er det et ægte ønske. Der synges hurtigt. Sangen er blot 2 min og 34 sekunder lang, men der synges meget på den korte tid. Han har meget på hjerte. Det er en sjov og spændende sang, hvor musik og tekst bidrager til dualismen i sangens budskab.

Bo Evers er uddannet biolog på Københavns Universitet, og han underviser på Gladsaxe Gymnasium.

Plakaten med Fred forestiller, som sangens titel foreskriver, symbolet for fred. Teksten til sangen udgør den grafiske form på Fredstegnet. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en Bo Evers-fan. En som elsker denne sang.

 

Genre: pop, dansk pop, folk, visesang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også