Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Cola 24/7 – Niki Topgaard plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Cola 24/7″ af Niki Topgaard feat. Chief 1

Ryd
Varenummer (SKU): COLA24-056 Kategori: Tags: ,

Cola 24/7, Niki Topgaard plakat

Cola 24/7 er skrevet af den kendte YouTuber Niki Topgaard, og han synger den selv sammen med Chief 1. Sangen er en hyldest til Coca Cola.

Teksten til Cola 24/7 er skrevet af Kasper Fresco aka Fresco, som er blandt Danmarks bedste freestylerappere og battlerappere. Fresco skriver sange for andre, men laver også selv musik som primært foregår i et tegneserieunivers.

Faxe Kondi fik sin egen hyldestsang i 2012. Dengang var det Klumben og Raske Penge, som hyldede deres yndlingssodavand.

Niki Topgaard er kendt for at have sin egen YouTube kanal: “Niki Topgaard”. Tidligere havde han kanalen “ronikycomedy” sammen med Ronnie Skov. Niki er ikke bare YouTuber. Han er også skuespiller. Han har således været med i filmen “Aminas Breve”, og han har lagt stemme til en af karaktererne i “Angry Birds 2”.

Niki Topgaard har lavet flere serier på YouTube, bl.a. “Livet på Hogwarts”‘, som han også nævner i sangen Cola 24/7.

Chief 1, med det borgerlige navn, Lars Pedersen synger, som nævnt, med på ‘Cola 24/7’. Han er kendt som soloartist, som dj og producer, sangskriver og som rapper i HipHop- gruppen fra Amager: Rockers by Choice. Lars, Chief 1, Pedersen har man ligeledes oplevet på tv. Han har optrådt i God Morgen Danmark på TV2, Toppen af Poppen, og mange andre. Chief 1 er først sprunget ud som soloartist i 2016, da han udgav sit første soloalbum. Han rappede ikke, men sang.

Plakaten forestiller en colaflaske og Niki Topgaards logo ligger i baggrunden. Sangens tekst udgør formen på cola-flasken. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en fantastisk gaveidé til en sand cola-elsker. Mon ikke vi alle kender sådan én? Med plakaten kan colaen komme op på væggen, og ikke blot ned i “sæggen”…

Genre: pop, dansk pop, rap, hiphop, dansk musik, radiohit

 

Rettigheder og licensaftaler til plakater

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.