Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Udenfor sæsonen – Johnny Madsen

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Udenfor sæsonen af Johnny Madsen.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): UDENFOR-065 Kategorier: , Tag:

Udenfor sæsonen, Johnny Madsen sangplakat

 

Udenfor sæsonen er skrevet og sunget af Johnny Madsen. Sangen er fra 1988.

Johnny Madsen blev inspireret til at skrive sangen Udenfor sæsonen under en bustur til Jugoslavien i 1988 og det blevet Johnny Madsens gennembrudshit.

Udenfor sæsonen blev skrevet i 1988 på en bustur til Jugoslavien, hvor Margit sad på en rasteplads og sagde et eller andet i retning af Muttis kluge kinder. Derefter skyndte Johnny Madsen sig ind i bussen og begyndte at skrive Udenfor sæsonen.

Johnny Madsen kan ses på TV2 Fri i programmet Ja for Fanø, hvor man følger hans manager Jeanett og de frivillige på kulturstedet Realen, som ligger på Fanø. Det er ganske underholdende at se, hvorledes Jeanett blandt andet igangsætter at Johnny Madsen skal lægge navn og ansigt til et shampoo-mærke.

Den kreative musiker, sangskriver og sanger holder sig ikke kun til at udtrykke sin kreative færdigheder igennem musikken. Han maler også smukke billeder.

Den smukke grafiske plakater forestiller en flaske, hvor der står tre mennesker omkring. Flasken er større end menneskene, som er i bevægelse. Flaskens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord, såvel som kapslen, er fremhævede i rød farve.

Genre: pop, dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også