Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Stille i verden – Kim Larsen – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Kim Larsens “Stille i verden”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): STILLE-000 Kategorier: , , Tags: ,

Stille i verden, Kim Larsen-plakat

Stille i verden er sunget af Kim Larsen & Kjukken og den udkom på EP’en Gammel hankat fra 2006.

Den smukke tekst, Stille i verden er skrevet af Anders Lund Madsen og Peter Lund Madsen. De populære brødrene Lund Madsen er kendt af det meste af Danmarks befolkning, men det er ikke mange som ved, at de også har skrevet denne smukke tekst. Anders Lund Madsen er kendt fra De sorte spejdere, som han sammen med Anders Breinholdt i en årrække underholdt Danmark med på Danmarks Radios p3. Programmet havde meget høje lyttertal, og det vandt adskillige priser. Desuden er Anders Lund Madsen kendt fra tv.

 

Peter Lund Madsen

Broderen, Peter Lund Madsen, og kaldet Hjerne-Madsen er uddannet læge. Han har skrevet adskillige bøger om hjernen, og han holder ofte foredrag om hjernen. Sammen har brødrene optrådt med deres eget show på Bellevue. Brødrene har sammen dystet i Hvem vil være millionær to gange. Begge gange løb de af med en million kroner, som de første gang donerede til Folkekirkens Nødhjælp.

Plakaten forestiller en stor stjerne. Teksten til sang udgør stjernens grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i gult. Under stjernen er mindre gule stjerner, som viser at den store stjerne er i bevægelse.

 

Genre: pop, dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.