Summer of ’69 – Bryan Adams poster

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til  Bryan Adams’s “Summer of ’69 “.

Ryd
Varenummer (SKU): SUMMER-002 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Summer of ’69, Bryan Adams-plakat

Summer of ’69 er Bryan Adams glade rocksang, hvor vi får et nostalgisk tilbageblik på hans ungdomsliv i slutningen af 1960’erne. Summer of ’69 er en af den canadiske musikers største hits. Sangen er fra 1984, og den udkom på albummet Reckless. Den er skrevet af Bryan Adams og Jim Vallance.

Sangen handler om hvordan Bryan Adams i 1969 drømte om at blive musiker, men at hans venner faldt fra musiker og band-drømmen, i takt med, at de blev gift og stiftede familier. I 1969 var Bryan Adams også blot ti år gammel, og der er derfor en alternativ teori om, at det ikke er årstallet den canadiske sanger og musiker synger om. Næh, det er sexstillingen, en ’69er, sangens titel refererer til. Bryan Adams er dog, passende måske, tavs om emnet. Dermed er vi, som elsker sangen, frit stillede i forhold til at lægge hvad vi har lyst til i analysen af den skønne sang.

Plakaten forestiller en elektrisk guitar. Teksten til sangen udgør det grafiske billede af guitaren. Enkelte ord er fremhævede i grønt.

Giv denne plakat til én, som er vild med Bryan Adams. Eller til én, som har et særligt forhold til dette årstal. Dette er en sød og personlig gaveidé, som helt sikkert vil vække glæde hos modtageren.

Genre: rock, pop, international rock

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Summer of '69