Someday – Michael Learns To Rock plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Someday” af Michael Learns To Rock.

Ryd
Varenummer (SKU): SOMEDA-008 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Someday, Michael Learns To Rock-plakat

Someday er fra Michael Learns to Rocks tredje album; Played on Pepper. Albummet udkom i 1995, og sangen Someday er en af de mest populære MLTR-hits.

Sangen hittede både i Danmark, Italien og store dele af Asien.

Michael Learns to Rock blev dannet i 1988. Medlemmerne af bandet er fra Aarhus. Jascha Richter er forsanger og spiller keyboard, Mikkel Lentz er guitarist, Kåre Wanscher er bandets trommeslager. Oprindeligt var bassisten, Søren Madsen, med i MLTR, men han forlod bandet i år 2000. Siden da har bandet fortsat med de resterende tre medlemmer.

MLTR er en af dansk musiks største succeser i Asien. Deres bløde musik og mange ballader har opnået et talrigt publikum, og de bliver genkendt på gaden i den anden ende af verden. På bandets hjemmeside kan man læse om, hvordan bandet blev dannet, og om hvordan deres musikalske karriere alene har handlet om musikken. MLTR fortæller, at historien om dem aldrig har handlet om stoffer, skandaler og skilsmisser. Historien har været om musikken alene.

Plakaten forestiller et hjerte. Teksten til sangen udgør hjertets grafiske form.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til en MLTR-fan.

 

Genre: dansk musik, radiohit, blød rock.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Someday

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.