Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

When you are happy you enjoy the music – plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med When you are happy you enjoy the music – en enkel plakat i sort/hvid.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): WHENYO-000 Kategori:

When you are happy you enjoy the music, plakat med musikcitat

 

Flot og enkel plakat med en sød og inspirerende tekst på engelsk: When you are happy you enjoy the music.

Plakaten er en ideel gaveidé til én du holder af, eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Den ser smuk og enkel ud på væggen. Den kan let kombineres med anden kunst, som du i forvejen har derhjemme, eller med musikplakaterne fra Songshape.

Et enkelt og motiverende citat er en god påmindelse om, at der er noget at smile af. Lige præcis dette, When you are happy you enjoy the music, passer særligt godt til musikeren, til musikelskeren eller til nogen som arbejder i musikbranchen. Det kan minde om, at når dagen er lidt grå og trist, kan du vende humøret ved at sætte musik på. Songshape synes, du skal vippe lidt med tæerne også. Vrikke med hofterne. Eller måske skal du bare kaste dig ud i en vild og glad dans. Musikken, rytmerne og bevægelserne gør, at endorfinerne begynder at påvirke hjernen. Du bliver lidt “høj” at glæde. Prøv det – det bliver SÅ godt!

 

Kan du huske?

Hos Songshape har vi en alder, hvor især musikken fra 1980 og 1990erne bringer særlige minder. Musikken er desuden virkelig god at danse til. Kan du huske dit første kys? Din første tætte dans? Den første koncert? Din første kærlighed? Musik skaber glæde, samhørighed, og den genopvækker minder fra ferier, fester og forgangne tider.

Hos Songshape passer dette citat særdeles godt til alle medarbejderne. Vi elsker musik. Vi elsker at feste. Faktisk er en af Songshapes vigtigste personalegoder at holde fester med musikquiz, drinks og Sing Star. Mens vi synger, vrikker vi lidt med hofterne og giver den mere og mere gas!

 

Genre: digte, citater, boosts

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.