When you are happy you enjoy the music – plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med When you are happy you enjoy the music – en enkel plakat i sort/hvid.

Ryd
Varenummer (SKU): WHENYO-000 Kategori:

Beskrivelse

When you are happy you enjoy the music, plakat med musikcitat

Flot og enkel plakat med en sød og inspirerende tekst på engelsk: When you are happy you enjoy the music.

Plakaten er en ideel gaveidé til én du holder af, eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Den ser smuk og enkel ud på væggen. Den kan let kombineres med anden kunst, som du i forvejen har derhjemme, eller med musikplakaterne fra Songshape.

Et enkelt og motiverende citat er en god påmindelse om, at der er noget at smile af. Lige præcis dette, When you are happy you enjoy the music, passer særligt godt til musikeren, til musikelskeren eller til nogen som arbejder i musikbranchen. Det kan minde om, at når dagen er lidt grå og trist, kan du vende humøret ved at sætte musik på. Songshape synes, du skal vippe lidt med tæerne også. Vrikke med hofterne. Eller måske skal du bare kaste dig ud i en vild og glad dans. Musikken, rytmerne og bevægelserne gør, at endorfinerne begynder at påvirke hjernen. Du bliver lidt “høj” at glæde. Prøv det – det bliver SÅ godt!

Hos Songshape har vi en alder, hvor især musikken fra 1980 og 1990erne bringer særlige minder. Musikken er desuden virkelig god at danse til. Kan du huske dit første kys? Din første tætte dans? Den første koncert? Din første kærlighed? Musik skaber glæde, samhørighed, og den genopvækker minder fra ferier, fester og forgangne tider.

Hos Songshape passer dette citat særdeles godt til alle medarbejderne. Vi elsker musik. Vi elsker at feste. Faktisk er en af Songshapes vigtigste personalegoder at holde fester med musikquiz, drinks og Sing Star. Mens vi synger, vrikker vi lidt med hofterne og giver den mere og mere gas!

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

Genre: digte, citater, boosts

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

When you are happy you enjoy the music

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.