Pjerrot sagde til månen børneplakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Pjerrot sagde til månen”.

Ryd
Varenummer (SKU): PJERRO-009 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Pjerrot sagde til månen, børneplakat

Her kan du købe en plakat med Pjerrot sagde til månen, som fin børneplakat. Den fine sang handler om Pjerrot, som gerne vil skrive et kærestebrev til Pierette, hans udkårne. Sangen er oprindeligt fransk. Den hedder Au clair de la lune (mon ami Pierrot). 

Den smukke sang er højt elsket af børn og forældre rundt om i verden. I Danmark er den indspillet af kendte kunstnere. Søs Fenger har den således med på sit album, Vuggeviser, som er udgivet i 2007. På børnepladen, Tangokat fra 1995, har C.V. Jørgensen indspillet sangen. Hans ikoniske og messende stemme toner hen over musik, som henleder tankerne på det fjerne Østen. Den smukke sang er understøttet af musik, som er indspillet på blandt andet elektrisk guitar og diverse andre instrumenter. Det er Aske Jacoby som spiller på guitar, og Ole Theill som spiller på de øvrige instrumenter.

Den smukke plakat forestiller Pjerrot, bærende sin ikoniskekantede hat, som læner nakken tilbage og kigger op på månen. Månens bananform er dannet af teksten til den søde børnesang. Enkelte ord er fremhævede i gul farve.

Den plakat er en sød og personlig gaveidé til børneværelset. Den enkle stil på plakaten gør, at den sagtens kan fungere flot med andre billeder, enten i enkel grafisk stil, eller nogle som er mere farverige. Forhåbentlig kan plakaten inspirere til at synge sange sammen, inden sengetid, eller i løbet af dagen. Den stille, fine sang egner sig rigtigt fint til et roligt øjeblik med barnet.

Du kan købe denne børneplakat i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange, børnevise, godnatsang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Pjerrot sagde til månen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.