Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Natsværmer – Lars H.U.G. plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Lars H.U.G.’s “Natsværmer”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): NATSVA-002 Kategorier: , , Tag:

Natsværmer, Lars H.U.G.-plakat

 

Natsværmer er den smukke sang skrevet og sunget af Lars H.U.G.. Den er udkommet på albummet Blidt over dig, som udkom i 1992.

Lars H.U.G., med det borgerlige navn, Lars Haagensen, har tidligere kaldt sig Lars Hug, som er hans kælenavn. Der er dog nedlagt forbud mod at bruge det efternavn, eftersom Poul Erwin Hug, sagsøgte kunstneren for at bruge Hug som efternavn.

Natsværmer  formår at indfange den særlige stemning, der kun kan opleves om natten, hvor verden synes mere mystisk og tankevækkende. Med sin drømmende melodi og poetiske tekster tager Lars H.U.G. os med på en natlig rejse gennem ensomhed og længsel.

Men Natsværmer  er ikke kun en sang om ensomhed; den er også en hyldest til nattens skønhed og mysterium. Den minder os om, at der er magi at finde i de små øjeblikke, når vi går alene i mørket og lader vores sind vandre frit. Sangen er et smukt eksempel på Lars H.U.G.’s evne til at forene dybtfølte tekster med smukke melodier.

Anna David har også fremført en smuk version af sangen i det populære TV-program Toppen af Poppen i 2011.

Lars H.U.G. er også kunstner. Han maler smukke billeder. Det har han gjort siden han var 18 år gammel. Han har selv stået de fleste billeder som pryder hans album-covers. Når han maler, er det ikke kun olie, akryl og lærred, som danner billederne. Han samler ting og sager, som han inddrager i tilblivelsen af værkerne. Han har udstillet i Danmark og New York. Ofte donerer han sin kunst til godgørende formål.

Plakaten forestiller en natsværmer

Teksten til sangen udgør den grafiske form at natsværmeren. Enkelte ord er fremhævede med fed og i en anden farve, som matcher plakaten.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som er fan af denne smukke sang. Songshape kan indramme plakaten og sende direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også