Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

I Will Always Love You – Whitney Houston – Songshape poster

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Whitney Houstons/Dolly Partons “I Will Always Love You”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

I Will Always Love You, musikplakat

 

I Will Always Love You er en sang skrevet af Dolly Parton i 1973, og udgivet på albummet Jolene fra 1974. Sangen blev udgivet den 6. juni 1974, som den anden single fra albummet, og opnåede kort efter en førsteplads på Billboards ‘Hot Country Songs’. Dolly Parton genudsendte sangen på single i 1982, hvor den atter nåede nr. 1 på ‘Hot Country Songs’ og nr. 53 på Billboards Hot 100. Dolly Parton blev derved den første sanger, der opnåede en førsteplads to gange på den amerikanske country-hitliste med den samme sang.

Sangen blev indspillet af Whitney Houston i 1992, og indgik i soundtracket til filmen The Bodyguard. Sangen blev et stort hit også for Whitney Houston, og den nåede atter nr. 1 på country-hitlisterne, ligesom den opnåede en førsteplads i USA og England og i yderligere en lang række lande. Whitney Houstons version modtog 4 x platin i USA og 2 x platin i Storbritannien. Sangen er af Billboard optaget på listen over de 100 bedste sange på en 68. plads.

Romantisk gaveidé

Plakaten forestiller et hjerte. Teksten til sangen udgør hjertets grafiske form, og enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Musikplakaten er en personlig og romantisk gaveidé til din kæreste eller ægtefælle.

 

Genre: pop, international pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også