Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Hvor skal vi sove i nat – Laban plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Hvor skal vi sove i nat” af Laban

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): HVORSK-032 Kategorier: , , Tag:

Hvor skal vi sove i nat?, Laban-plakat

 

Musikplakat med teksten til Hvor ska’ vi sove i nat? fra 1982.  Sangen er skrevet af Ivan Pedersen.

Hvor skal vi sove i nat? er en dansk version af den italienske sang “Sarà perché ti amo”. Sangen er produceret af Tommy Seebach og Cai Leitner og sunget af popduoen Laban.

I 1981 fik pladeselskabsmand Cai Leitner på EMI tilsendt singlen “Sarà perché ti amo” fra den italienske popgruppe Ricchi e Poveri. Leitner mente, sangen havde hitpotentiale, og besluttede at lave en dansk version. Tilfældigt hørte Leitner, sangeren, Ivan Pedersen, øve en sang i et studie sammen med en anden sangerinde. Leitner bad Ivan Pedersen skrive en dansk tekst til “Sarà perché ti amo”, som blev til Hvor ska’ vi sove i nat?. Herefter indspillede Tommy Seebach, der var in-house-producer på EMI, sangen med vokaler af Ivan Pedersen og sangerinden Lecia Jønsson, der var tilknyttet EMI. Da begge sangere var involverede i andre projekter, besluttede de, i samråd med pladeselskabet, at udsende singlen under et andet navn. Tommy Seebach foreslog navnet Laban, inspireret af Abba, hvori der også indgik to a’er.

Plakaten med Hvor skal vi sove i nat? forestiller et omslynget par. De står foran et hjerte. Teksten til Hvor skal vi sove i nat? udgør hjertets grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en perfekt gave til en fan af musik fra 1980erne.

 

Genre: pop, dansk pop, disko

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også