Gamle dreng – Jonny Hefty & Jøden plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Gamle dreng” af Jonny Hefty & Jøden.

Ryd
Varenummer (SKU): GAMLED-021 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Gamle dreng, plakat med Jonny Hefty & Jøden

Musikplakat med teksten til Gamle dreng, der er skrevet af Jakob Ørom & Michael Mühlebach Christiansen, også kaldet Jonny Hefty & Jøden. Sangen er fra 2011.

Sangen handler om Jonny Hefty & Jøden, som stadig vil feste igennem – selvom de er omkring 40 år. Gamle dreng er nærmest blevet slagsang for en generation af ‘gamle mænd’ i gummisko, hængerøv og hættetrøje. Hos Songshape synes vi ikke, man er gammel, bare fordi man er fyldt 40. Vi kan virkelig relatere til sangens ide om, at man skal blive ved at have det sjovt, få mest muligt ud af livet, og ikke lade sig begrænse af forestillingerne om, at man skal blive rigtig voksen.

Plakaten forestiller en mand, som går med en rollator. Manden bøjer sig lidt fremover over styret på rollatoren. Teksten til rappet udgør den grafiske form af den gamle mand.

Denne plakat er en god og personlig gaveidé til en gammel dreng, eller til en som er fan af dette nummer.

Genre, rap, hip hop, dansk rap, dansk hip hop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Gamle dreng

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.