Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

This is my life – Kim Larsen plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til Kim Larsen’s “This is my life”.

Ryd
Varenummer (SKU): THISIS-006 Kategorier: , , Tags: ,

This is my life af Kim Larsen plakat

This is my life er indspillet og udgivet i 1976 på albummet “Efter endnu en dag”.
De fleste Kim Larsen og Gasolin numre er skrevet på dansk, men This is my life er nok den mest kendte engelske sang af Kim Larsen.
Kim Larsen og Gasolin gik hvert til sit i 1978. Før bandet opløstes havde de været sammen i ni år. De optrådte for fyldte stadioner og spillesteder. Bandets succes var dog størst i Danmark, og i de øvrige nordiske lande. Det internationale gennembrud kom aldrig, men deres ikoniske sange lever videre den dag i dag. Sange som: Langebro, Rabalderstræde, Masser af succes, Strengelegen, Sirenesangen og Som et strejf af en dråbe. Det var ikke til at overse at bølgerne i Gasolin gik meget højt. Det var især modsætningerne mellem guitaristen, Franz Beckerlee, og forsangeren, Kim Larsen, som gav udslag i meget turbulens, midlertidige opløsning af Gasolin, for så at “finde melodien” sammen igen. Gasolin er måske Danmarks største, mest succesrige rockorkester nogensinde. Det er nok ikke at tage munden for fuld.
Efter bandets opløsning, fortsatte Kim Larsen med solo-udgivelser. Senere dannede han band igen. Således har han været en del af Kim Larsen og Bellami og Kim Larsen og Kjukken.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller Kim Larsens profil med en cigaret i gavflabens flab. Han bærer sin ikoniske kasket. Plakaten fåes i en specialudgave med sort baggrund.

Gaven er den perfekte gave til en Kim Larsen-fan, eller til en rebel som ved hvad han/hun vil.

Genre: rock

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.