Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Den der elsker livet – Michael Falch plakat

197,00 kr.397,00 kr.

‘Den der elsker livet’ af Michael Falch & Vildfugle. Plakaten støtter foreningen ‘De vildeste fugle’.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DENDER-007 Kategorier: , , , Tag:

Musikplakat med Den der elsker livet af Michael Falch & Vildfugle

 

Den der elsker livet er skrevet af Michael Falch. Singlen udkom i 2018.

Sangen med Den der elsker livet er en hyldestsang til livsglæden. Michael Falch har indspillet sangen sammen med en række andre kunstnere: Johan Olsen, Karl William, Rasmus Walter, Frederik Vedersø , Signe Svendsen, 4Pro, Dorthe Gerlach, Jacob Haugaard, Henrik Strube, Esben Svane, Mathilde Falch, Alex Nyborg Madsen, Lis Sørensen, Lau Ingemann Pedersen og Chief 1.

Sammen kalder de sig “Michael Falch og Vildfugle”. Singlen støtter det sociale initiativ ‘De vildeste fugle’. Michael Falchs hjertebarn ‘De vildeste Fugle’ er en almennyttig forening. Michael Falch har stiftet foreningen. ‘De vildeste fugle’ har til formål at yde støtte til børnefamilier, hvor en forælder har alkoholproblemer. Hovedformålet er at hjælpe med, og gøre opmærksom på, de mentale følgeskader dette risikerer at indebære for de pårørende. Hensigten er at give, såvel den alkoholafhængige forælder som de pårørende, og ikke mindst børnene, mulighed for at få mere hjælp og eventuelt komme i en seriøs behandling. Behandlingen er dyr, og i mange tilfælde ville det være noget misbrugerens familie ikke selv har økonomi til.

De vildeste fugle

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Plakaten med Den der elsker livet forestiller et hjerte. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten vil være en personlig og skøn gave at modtage for en Michael Falch-fan. Den kan også give til en person, som har haft misbrug tæt på kroppen, eller til en ildsjæl, som ønsker at hjælpe andre.

 

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock, dansk musik, støttesang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.