A Green Tomorrow Today – Tamra Rosanes plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “A Green Tomorrow Today” af  Tamra Rosanes.

Ryd
Varenummer (SKU): AGREEN-039 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Musikplakat med “A Green Tomorrow Today” af Tamra Rosanes

“A Green Tomorrow Today” er skrevet og sunget af Tamra Rosanes. Sangen er fra 2009 og i den går Tamra Rosanes til musikalsk kamp mod den globale opvarmning

Med den optimistiske tekst opfordrer Tamra Rosanes alle til at tage ansvar for vores miljø og være med til at gøre en forskel, før det er for sent.

Tamra Rosanes, er oprindeligt fra USA, men i dag har hun dobbelt statsborgerskab. Hun startede sin karriere på ViseVersehuset i Tivoli. Stedet har været et populært sted for danske musikudøvere. Udover at være soloartist er hun også en flittigt benyttet backing sangerinde. Hun har optrådt med navne som Sanne Salomonsen, Brødrene Olsen og Nanna. Hun var sangerinde i gruppen Flair og senere i gruppen, The Pack. Med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen optrådte hun i gruppen, Cowgirls. Tamra Rosanes har siden 1988 holdt sig til country-musik. Før da var hun indenfor popmusik.

Plakaten forestiller et smukt, grønt træ, som vil pynte i alle hjem. Kender du en, som synes, vi skal passe godt på miljøet? Det gør vi vist allesammen. Denne plakat med det smukke grønne træ, vil være en sød, personlig gave, med et budskab som rammer tidsånden fra 2009, såvel som i dag.

Genre: country and western

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

A Green Tomorrow Today

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.