Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

When life gives you lemons – plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med When life gives you lemons– en enkel plakat i sort/hvid.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): WHENLI-000 Kategori:

When life gives you lemons, plakat med citat

Flot og enkel plakat med en sød og inspirerende tekst på engelsk, When life gives you lemons…

Plakaten er en ideel gaveidé til én, du holder af, eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Hver gang du ser på den, medvirker den til, at ikke kun at se gråvejr og modvind på cykelstierne. Næh, der er så meget at glæde sig over. Når det er gråt og regnfuldt, kan du lave varm cacao. Måske endda med flødeskum. Du kan tænde stearinlys og tage dynes med ind på sofaen. Du kan se en skøn film eller serie, læse et ugeblad, en bog. I stedet for at ærgre sig over ting, man alligevel ikke kan have indflydelse på, kan man se de små bump på vejen som muligheder for selvforkælelse og hygge. Begrebet hygge er jo, som bekendt, et verdensberømt dansk fænomen. Det er noget som vi, her i Danmark, er helt indforståede med. When lives gives you lemons, make lemonade.

Plakatens tekst

When lives gives you lemons, make lemonade. Then add tequila, invite friends and have a party.

Plakatens tekst leger med det berømte ordspil, som du garanteret har hørt før. Team Songshape synes nemlig, at der kan tilføjes lidt, for at de der lemons kommer til deres fulde ret. Hvad synes du? Er du enig med os?

Et enkelt og motiverende citat er en god påmindelse om, at der er noget at smile af. Den er en sød og personlig gaveidé til én, som du synes trænger til opmuntring, eller til én, du netop synes er god til, at få det bedste ud af livet. Har du en i dit liv, som kunne høre under den beskrivelse?

Plakatens enkle grafiske udseende gør, at den let kan kombineres med andre former for kunst. Dels andre former for grafisk kunst, dels farverige plakater, eller måske endda en maske, du har taget med hjem fra Afrika, eller et foto fra barnedåben eller brylluppet. Det er helt op til dig.

 

Genre: digte, citater, boosts

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også