Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Top of the World – Carpenters plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Top of the World af The Carpenters

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): TOPOFT-002 Kategorier: , Tag:

Top of the World, Carpenters-plakat

 

Top of the World,  Carpenters-plakat. Sangen er skrevet af Richard Carpenter i 1972.

Top of the World er først indspillet af den amerikanske popduo Carpenters. Den lå på førstepladsen af Billboard Hot 100 i 2 uger i 1973. I Canada og Australien opnåede sangen ligeledes topplaceringer, og gik ind som nummer et på hitlisterne.

Man refererer ofte til Carpenters, som The Carpenters. Faktisk er det forkert. Det rigtige navn er såmænd blot Carpenters.

Søskendeparret Richard og Karen Carpenter var meget produktive i deres  14 årige karriere, som desværre ophørte brat, da Karen døde af hjertesvigt i forbindelse med en operation. Sangenes easy listening-kvalitet har gjort, at Carpenters har haft adskillige udødelige hits. Du kender med garanti adskillige af deres, meget behagelige, sange.

Duoen, søskendeparret, har været nominerede til 18 Grammys. De har vundet tre i deres karriere. De har haft 12 hits på top 10, og et enkelt som nummer et.

Plakaten forestiller et omslynget par. De sidder med armene om hinanden på en bakketop. Kvinden læner sit hoved mod mandens skulder. Over dem hænger et hjerte. Teksten til Top of the World udgør hjertes grafiske form.

Plakaten med Top of the World er en sød og personlig gaveidé til én, som du holder særligt af. En som får dig til at føle dig på toppen af verden. Sådan en gave, vil helt sikkert blive godt modtaget. Plakaten kan også købes indrammet. Songshape sender gerne direkte til modtageren.

Genre: pop, soft rock

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.