Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Jeg elsker dig – På alverdens sprog – kærlighedsplakat

157,00 kr.357,00 kr.

Flot tekstplakat med “Jeg elsker dig” – skrevet på på alverdens sprog. Den perfekte gaveidé til din eneste ene. Pris fra kun 147 kr.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): JEGELS-000 Kategorier: , Tag:

Jeg elsker dig, flot plakat med kærlighedserklæringen på alverdens sprog

 

Plakaten indeholder et smukt hjerte med den ultimative kærlighedserklæring: Jeg elsker dig – skrevet på alverdens sprog. Hjertets grafiske form er dannet af alverdens måder at sige Jeg elsker dig.  Enkelte ord på den smukke, enkle, grafiske plakat er fremhævede i rødt.

Kærlighed er hvad der får verden til at være lidt bedre. Kærlighed kan være den fysiske, seksuelle kærlighed, men det kan også være den hengivne kærlighed, man føler for sine børn og familie. Så er der kærligheden man føler over for dyr, eller den man føler til verden. Man kan føle kærlighed til livet, og man kan også føle kærlighed for sig selv. Desuden tales der om kærlighed til kunst, kultur, biler, sprog og bøger. Der er ingen grænser for, hvorledes kærlighed kan tolkes. Hos Songshape kender vi til kærlighed til cykler, og til surf boards. Nogle har kærlighed til usunde ting, som for eksempel sukker, alkohol, cigaretter og hårde stoffer. Man kan også føle kærlighed for naturen, og man kan ønske at opholde sig i den så meget som muligt, at bevare den, og gøre sit til, at der passes på den. Altså, kærlighed kan være mange ting, men plakaten, som vi sælger her, er ment som en gave til den, du føler den romantiske kærlighed til.

Denne smukke plakat er en sød og personlig gaveidé til den, du elsker.

Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Mon ikke modtageren af denne plakat ville blive særligt glad?

 

Genre: kærlig, digte

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også