Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Sommernætter – Chief 1 plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Sommernætter” af Chief 1.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): SOMMER-031 Kategorier: , Tag:

Sommernætter – Chief 1-plakat

 

Sommernætter, Chief 1-plakat. Den smukke sang der er skrevet af Lars Pedersen, bedre kendt som Chief 1. Singlen er fra 2016.

Sommernætter er en skøn kærlighedsang og en hyldest til livet og kærligheden.

Chief1 har siden 2016 optrådt med sin helt egen musik. Selvom det ikke er nyt for Lars Pedersen/Chief 1 at optræde, har han ikke sunget før. Han smeltede, i starten af ’90erne, pigehjerter som forsanger i det amarkanske hiphop-band Rockers by Choice. Dengang rappede han. Han har sidenhen ernæret sig som producer og sangskriver for danske og internationale bands. Han har blandt andet været medforfatter på en sang, som blev et stort hit for Ricki Martin, ‘Vente Pa’ ‘Ca’. Sangen indkasserede en stor musikpris, som Chief 1 modtog i USA. Ricki Martins sang er blevet afspillet mere end en milliard gange på Youtube.

Chief 1 optræder ofte på TV. Han har deltaget i Toppen af poppen, TV2s populære program, hvor danske musikartister fortolker hinandens musik. Han medvirker jævnligt i Aftenshowet, og han har optrådt adskillige gange i God Morgen Danmark på TV2. Chief 1 fortæller selv, at det var meget grænseoverskridende at skulle optræde alene, og at synge i stedet for at rappe. Det var der ingen grund til. Musikken spilles ofte i radioen og hans koncerter er velbesøgte rundt om i landet.

Denne smukke plakat en oplagt gaveidé til enhver fan af Chief 1. Måske har du en, du ønsker at dele sommernætterne med? Hun eller han ville blive lykkelige for den søde og personlige gave.

Den smukke plakat forestiller et par, som sidder og kigger ud på solnedgangen. Sangteksten udgør solens grafiske form. Der er gul baggrund på solen. Kvindens hoved hviler på mandens skulder. Det er en intim og kærlig stund.

 

Genre: pop, dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også