Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Kvinde min – Kim Larsen – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Kim Larsens “Kvinde min”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): KVINDE-006 Kategorier: , , Tags: ,

Kvinde min, Kim Larsen-plakat

 

Kvinde min, af Kim Larsen er helt fantastisk. Der er ikke en dansk sang, der er større end Gasolins kæmpehit fra 1975 . Den er at finde på albummet Gas 5. Den blev den valgt af danskerne, som deres favorit kærlighedssang i 2012.

Kvinde min fortæller alt om, hvilken brand Hanne Qvist Larsen antændte i Kim Larsen. Han mødte hende, og den betingelsesløse kærlighed, i februar 1972 på værtshuset Laurits Betjent. Det er måske netop det personlige, dét at Kim Larsen har skrevet til sit livs kærlighed, der gør, at sangen er så god. Den beskriver den uendelige kærlighed. Samtidig med at den forholder sig realistisk til op og nedture i kærlighedslivet: og jeg har snydt dig, ja, og skammet mig, og stjålet al din kærlighed, du ved besked…..

Kim Larsen plakat

Han fortsætter med at fortælle, hun stadig er så smuk, som den første gang, de mødtes. Næste vers fortæller om, at Kim Larsen håber, de skal være sammen for evigt: Tror du, vi skal følges ad, til livet det er slut? Åh det håber jeg, ja jeg gør, ja jeg gør. Ingen og intet kan komme imellem dem. At ægteskabet så ikke holdt for evigt, er en helt anden sag. Kim Larsen og Hanne Qvist Larsen blev skilt efter 22 års ægteskab. Kim Larsen giftede sig for tredje gang i 2001. Liselotte, som hans kone hedder, og han, var sammen til hans død.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller en smuk kvinde. Sangteksten til Kvinde min udgør den grafisk udformede kvinde. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en perfekt gaveidé fra den forelskede mand, til kvinden han elsker. Enhver Kim Larsen fan ville desuden oplagt at forære plakaten til. Husk, den kan indrammes og sendes.

 

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også