Kvinde min – Kim Larsen plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Kim Larsens “Kvinde min”.

Ryd
Varenummer (SKU): KVINDE-006 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Kvinde min, Kim Larsen-plakat

Kvinde min, af Kim Larsen er helt fantastisk. Der er ikke en dansk sang, der er større end Gasolins kæmpehit fra 1975 . Den er at finde på albummet Gas 5. Den blev den valgt af danskerne, som deres favorit kærlighedssang i 2012.

Kvinde min fortæller alt om, hvilken brand Hanne Qvist Larsen antændte i Kim Larsen. Han mødte hende, og den betingelsesløse kærlighed, i februar 1972 på værtshuset Laurits Betjent. Det er måske netop det personlige, dét at Kim Larsen har skrevet til sit livs kærlighed, der gør, at sangen er så god. Den beskriver den uendelige kærlighed. Samtidig med at den forholder sig realistisk til op og nedture i kærlighedslivet: og jeg har snydt dig, ja, og skammet mig, og stjålet al din kærlighed, du ved besked…..

Han fortsætter med at fortælle, hun stadig er så smuk, som den første gang, de mødtes. Næste vers fortæller om, at Kim Larsen håber, de skal være sammen for evigt: Tror du, vi skal følges ad, til livet det er slut? Åh det håber jeg, ja jeg gør, ja jeg gør. Ingen og intet kan komme imellem dem. At ægteskabet så ikke holdt for evigt, er en helt anden sag. Kim Larsen og Hanne Qvist Larsen blev skilt efter 22 års ægteskab. Kim Larsen giftede sig for tredje gang i 2001. Liselotte, som hans kone hedder, og han, var sammen til hans død.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller en smuk kvinde. Sangteksten til Kvinde min udgør den grafisk udformede kvinde. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en perfekt gaveidé fra den forelskede mand, til kvinden han elsker. Enhver Kim Larsen fan ville desuden oplagt at forære plakaten til. Husk, den kan indrammes og sendes.

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Kvinde min

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.