Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Langebro Kim Larsen – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Kim Larsens “Langebro”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): LANGEB-006 Kategorier: , , Tag:

Langebro, Kim Larsen – musikplakat

 

Langebro er sang nummer et på Gasolins første album, Gasolin fra 1971. Sangen giver en god ide om, hvad Gasolin står for. Langebro fortæller, hvordan Gasolins lyd er, og hvad der er i vente videre på albummet.

Sangen handler om Kim Larsens gåtur over den ikoniske Langebro. Broen forbinder Amager og centrum af København. Det turkise tårn er placeret, så det lyser op med den flotte turkise farve. Sangen er i Gasolins version en blues-rock-agtig version, men sangen er kendt fra adskillige hundrede år tilbage. Den går under navnet Geordie. Det er den populære folk-sanger Joan Baez’ version om London Bridge, som har været inspirationskilde til Gasolins version. Den optrådte allerede i 1962 på hendes første live-album. Teksten med Gasolin er da også blevet meget personlig, og meget sørgelig. Der står én og græder på broen. Dæmonernes Port ved Kofoed Skole omtales. Der står en flok og drikker sig ihjel. Dette afløses dog af  sætningen, Hvis du tør, så kom med mig. Det giver grund til håb og optimisme. Sådan fortsætter sangen gennem bydele, hvor personligheder står og er præget af mismod. Kim Larsen synger Hvis du tør, så kom med mig… til dem alle. Måske har han en løsning? Måske er det det, at der indbydes til sammenhold og omsorg der menes? Hvem ved? Sangen er i hvert fald utrolig smuk…

 

Kim Larsen plakat

Plakaten forestiller Langebro. Sangteksten udgør selve broen. På broen går en mand fra Amager, og Langebros let genkendelige, ikoniske turkise tårn står smukt placeret på broen. Enkelte ord er fremhævede i turkis.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten er en ideel gaveidé til en sand Kim Larsen-fan, eller til en person som synes, at Langebro vækker minder om livet i København.

 

Genre: rock, dansk rock, blues, folk

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også