Oppe i Norge børneplakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Oppe i Norge”.

Ryd
Varenummer (SKU): OPPEIN-000 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Oppe i Norge, børneplakat

Her er den søde og sjove sang, Oppe i Norge, som børneplakat. Det er den  sjove sang om tre små norske trolde. Den søde melodi er faktisk genbrug. Det er den samme melodi, som bruges til børnesangen Marken er mejet. Det er måske ikke noget man lige tænker over, men det er ikke så tosset med genbrug. Børn elsker genkendelighed, og det er endnu nemmere at lære en ny tekst, hvis melodien er noget, de kender i forvejen.

Plakaten med den elskede børnesang er opsat i grafisk form med silhouetter af tre grønne trolde. De tre små sjove trolde spadserer på teksten til sangen. Plakaten fås i flere størrelser. Man kan også købe plakaten indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive. Den fine plakat vil egne sig fint som dåbsgave, eller til en fødselsdag eller julegave. Den kan hænge sammen med andre grafiske plakater, eller med mere farverige og larmende billeder.

Dette er en smuk og dekorativ gaveidé til børneværelset. Den inspirerer til at synge mere med børn, og der er godt med gang i denne sang. Noget som de fleste børn holder af. En masse gang og ramasjang i den.

Her er teksten til Oppe i Norge:

Oppe i Norge der boede tre trolde
troldefar og troldernor
og lille Olle-Bolle.
Oppe i Norge der boede tre trolde
troldefar og troldernor
og lille Olle-Bolle.
“Bøh”, sagde troldefar
“Buh”, sagde troldernor,
men den lille Olle-Bolle
sagde ikke spor.
“Bøh”, sagde troldefar
“Buh”, sagde troldernor,
men den lille Olle-Bolle
sagde ikke spor

Genre: børnesange, fællessang, dansk børnesang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Oppe i Norge

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.