Marilyn – Patrick Dorgan plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Marilyn” af Patrick Dorgan.

Ryd
Varenummer (SKU): MARILY-024 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Marilyn, Patrick Dorgan-plakat

Marilyn, Patrick Dorgan-plakat.

Musikplakat med teksten til Marilyn. Den er skrevet af den danske sanger, Patrick Dorgan. Sangen er fra 2015 ,og den er en hyldest til Marilyn Monroe. Hun er, med sin ikoniske sensualitet, et symbol på alle de fascinerende og gudesmukke piger, der er svære at holde fast på.

Patrick Dorgan bliver spillet meget i radioen. I marts 2015 blev Marilyn den mest spillede sang på de danske radiostationer. I uge 9 var Uptown Funk med Bruno Mars forvist helt ned til en tredieplads på airplay charten. Sangen er glad og tempofyldt. Man fristes til at springe ud på dansegulvet med en partner, så snart sangen starter.

Plakaten forestiller Marilyn Monroe, som hun står når hendes kjole blæser op om ørerne på hende. Teksten til sangen danner den grafiske form af den smukke Marilyn Monroe.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én som elsker denne sang. Eller til en Marilyn Monroe-fan. Plakaten kan desuden købes indrammet, og Songshape sender den gerne direkte til modtageren.

Genre: pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Marilyn

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.