Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Jeg elsker den brogede verden – Eva Madsen – plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Jeg elsker den brogede verden” af Eva Madsen.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): SENUST-000-1 Kategorier: , , , Tag:

Jeg elsker den brogede verden, plakat

 

Musikplakat med teksten til Jeg elsker den brogede verden. Sangen synges af Eva Madsen, og den er er skrevet af Hans Vilhelm Kaalund i 1877.

Den smukke salme er optaget i Højskolesangbogen. Du kan finde den i 19. udgave, sang nr. 88.

Ifølge Højskolesangbogen er Jeg elsker den brogede verden inspireret af Grundtvigs livs- og menneskesyn: Glæden ved livet som det er et resultat af Guds skaberværk. Kaalunds eget liv var præget af hans nervøse og rastløse sind. Alligevel skrev han denne lyse hyldest til livet, som Thorvald Aagaard senere satte melodi til.

Jeg elsker den brogede verden handler om kærligheden til den mangfoldige verden, trods alle dens udfordringer og konflikter. Det beskriver Grundtvigs opfattelse af jorden som smuk, og digtet reflekterer over livets dualitet mellem skygge og lys, og hvordan menneskers syn ofte er begrænset. Grundtvig påpeger, at selvom verden kan virke gammel og fyldt med lidelse, så danser den stadig ungdommeligt om solen.

Der er også en refleksion over, hvordan mennesker ofte glemmer at tage lyset med, når skyggen synes for mørk. Grundtvig har selv oplevet livets kampe og smerter, men insisterer på, at verden ikke bør betragtes som en jammerdal. Livet er en kamp, men kampen er nødvendig for vækst og udvikling. Digtet ender med en kærlighed til verden, trods dens nød og strid, og en anerkendelse af, at selvom verden blev forbandet, kan den stadig bære frugter af velsignelse.

Det er en smuk refleksion over livet, kampen, og kærligheden til den skabte verden.

 

Gaveidé

Den smukke plakat er en sød og personlig gave til én, som er glad for fællessang og smukke sange.

Plakatens enkle udtryk gør, at den nemt kan kombineres med andre former for kunst, eller andre af Songshapes populære plakater.

Songshape tilbyder også indramning af plakaten.

Den smukke plakat forestiller et hjerte. Inden er hjerte er et billede af vores planet, Jorden. Hjertets grafiske form er dannet af teksten til den smukke salmeEnkelte ord i teksten er fremhævede i blå farve.

 

Genre: visesang, højskolesangbogen, fællessang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også