Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Hammer hammer fedt – Jacob Haugaard plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Hammer hammer fedt” af Jacob Haugaard.

Ryd
Varenummer (SKU): HAMMER-043 Kategorier: , Tag:

Plakat med “Hammer hammer fedt” af Jacob Haugaard

“Hammer hammer fedt” er skrevet og sunget af Jacob Haugaard. Sangen udkom i 1996 på albummet “Såd’n er livet”.

Jacob Haugaard er kendt som både komiker og politiker, og han har skrevet og sunget adskillige sange. Den nok mest kendte sang er dog “Hammer Hammer Fedt”, som til dels er en fordanskning af Billy Ray Cyrus store hit “Achy Breaky Heart”.

“Hammer hammer fedt” er en rigtig festlig sang, som langt de fleste nok har sunget med på. Hele sangteksten indgår i hjerteformen, og plakaten indeholder også grafik med en gummiged og en lærke.

Jacob Hammer er stadig aktiv på den danske musikscene, ikke blot som udøvende kunstner, men som vært på sommerens Grønne koncerter, som er arrangeret af Tuborg og Muskelsvindfonden.

Jacob Haugaard har, som komiker, dannet par med entertaineren Finn Nørbygaard, hvor de med deres landeplage  “Ja dak, ja dak og ja dak” lagde Danmark ned. Man kunne ingen vegne gå, uden nogen brugte ordene “Ja tak, ja tak og ja tak!”.

Genre: pop, dansk pop, dansktop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.