Fuldmåne – The Sandmen plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Fuldmåne” af The Sandmen.

Ryd
Varenummer (SKU): FULDMA-022 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Fuldmåne, The Sandmen-plakat

Musikplakat med teksten til Fuldmåne, der er skrevet af det danske rockband The Sandmen. Sangen er fra 2019 og udkom på albummet Himmelstormer. The Sandmen har været på banen siden 1985. Bandet eksisterer stadig i dag, men enkelte medlemmer har forladt bandet, mens nye er kommet til.

Mellem 1987 og 2017 har The Sandmen udgivet 12 albums.  I 2019 udkom det seneste album, Himmelstormer.

The Sandmen har udgivet albums på engelsk og på dansk. I begyndelsen af karrieren udgav de kun musik på engelsk, men med udgåede medlemmer af bandet, skulle de prøve noget nyt. Det blev så til, at de skulle lave musik på dansk. Dette vakte stor begejstring hos anmelderne. I dag består bandet af tre medlemmer. Det er: Allan Vegenfeldt, Michael Illo Rasmussen og Stefan Moulvad.

Plakaten forestiller en smuk stjerneklar nattehimmel. Fuldmånen hænger over byen. Teksten til sangen danner den grafiske form af fuldmånen.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til en The Sandmen-fan.

Genre: indie, alternativt, rock, alternativt rock

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Fuldmåne

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.