You’re the First, the Last, My Everything poster

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Barry Whites “You’re the first, the last, my everything”.

Ryd
Varenummer (SKU): YOURET-001 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

You’re the First, The Last, My Everything, Barry White-plakat

You’re the First, The Last, My Everything er den skønne diskoklassiker, skrevet af Barry White, Tony Sepe og Peter Radcliffe. Sangen er produceret  og sunget af Barry White.

You’re the First, The Last, My Everything var Barry Whites fjerde top ti hit på Billboard Hot 100 Singles Chart. Nummeret var med på Barry Whites album fra 1974 Can not Get Enough.

Barry Whites musik er en sikker vinder, hvis du skal invitere én hjem, som du gerne vil have noget romantik med. Hans soulede stemme kan forføre alle og enhver. Hans meget dybe stemme, sender os alle i musikhimlen.

Selv har Barry White fortalt, at han som barn havde en lys og pivende stemme. Som 14-årig, da stemmen gik i overgang, forandrede stemmens klang sig helt dramatisk. Han fortæller, at det fik hans mor til at græde. Nu var han ikke længere en lille dreng. Han var blevet en voksen mand.

Barry White blev født i Texas i 1944. Han døde, desværre, som blot 59-årig i 2003. Han led af dårlige nyrer, og hans tidlige død var forårsaget af nyresvigt.

Plakaten forestiller et 1-tal. Tallets grafiske form er dannet af teksten til den skønne sang. Baggunden er hvid, teksten er sort. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som du vil sige noget helt specielt til. Sangens kærlige budskab er den ultimative kærlighedserklæring.

Songshape kan også tilbyde at indramme plakaten, og er den en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: soul, r&b, kærlighedssange

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

You're the First, the Last, My Everything

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.