Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Visdomsbuddhaen – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med en tekst, som handler om vidensdeling skrevet af Healinghuset Nordsjælland.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): VISDOM-011 Kategorier: , Tag:

Visdomsbuddhaen – en smuk spirituel plakat

 

Denne smukke Buddha minder dig om vigtigheden af vidensdeling. Viden, erfaring og oplevelser du har, lever kun videre, når du formidler dem videre til andre. Kan du huske et tidpunkt i livet, hvor du sagde til dig selv: “jeg vil ønske jeg havde vidst dette, jeg vil ønske, at nogen havde fortalt mig noget om det?“

Kender du udtrykket: ”Man behøver ikke at opfinde den dybe tallerken to gange”? Du vil af denne smukke Buddha blive mindet om, hvor vigtig du er for andre, og hvor stor en forskel du kan gøre for dine medmennesker ved at dele din viden og erfaring.

Giv det videre…

Man tænker ikke altid over, at det man kan og/eller ved, er noget, som andre måske ikke kender til. Det kan være fordi, det falder én selv let at tænke i visse mønstre og baner. Dette er imidlertid ikke tilfældet for andre mennesker. Man kunne danne en slags vidensbank, og på den måde hjælpe hinanden. Her hos Team Songshape kender vi godt til det, at man kan noget, andre ikke kan, og at den kunnen kan hjælpe andre.

Plakaten har et enkelt design, som vil passe ind i de fleste hjem

Den smukke plakat forestiller et buddha-hoved. Buddhaen kigger ned.  Teksten til Visdomsbuddhaen danner håret, eller huen, på toppen af buddhaen. Enkelte ord er fremhævede i gult. Det nederste af buddhaens ansigt er i gul farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som har brug for at reflektere en gang imellem. Én som betyder noget særligt, og som skal vide, at der er brug for vedkommende. Én som har noget på hjerte, og som også skal vide, at vedkommendes mening kan gøre en forskel for andre. Plakaten kan også indrammes, og Songshape sender gerne direkte til modtageren.

Teksten er skrevet af clairvoyant og healer, Isabella Rasmussen.

 

Genre: digte, boosts

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også