Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Når hende der passer på dig er gået hjemmefra (sort-hvid) – Mette Holm plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med en tekst, som handler om “Når hende der passer på dig er gået hjemmefra” – et boost af Psykolog Mette Holm fra Mettes Univers.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): NAARH2-012 Kategorier: , , Tag:

Når hende der passer på dig er gået hjemmefra, plakat

 

Når hende der passer på dig er gået hjemmefra, plakat.

Mettes eget yndlings-boost-plakat.

Denne tekst er et af Mette Holms citater. Hun kalder selv sine citater for boosts.

Mette Holm er psykolog og kendt fra Mettes Univers, hvorigennem hun har udgivet otte fantastiske bøger. Desuden skriver hun blogs med gode budskaber, tilbyder kurser og meget mere. Mette Holm er især kendt for sit gratis daglige boost, som primært henvender sig til kvinder, men mænd er også velkomne til at læse med. Det selvkærlige boost består af en mail, som sendes direkte til dig på alle hverdage – 260 dage om året.

Det daglige boost

I de daglige boosts bliver du opfordret til at skabe gode dage for dig selv og dem omkring dig. En af Mettes yndlings-boost hedder Når hende der passer på dig er gået hjemmefra, og dette boost er nu blevet foreviget i form af en smuk plakat. Hele teksten indgår i designet, så du kan læse teksten og dermed blive mindet om de gode budskaber samtidig med at plakaten pynter i dit hjem.

Plakaten forestiller en kvinde som står med ryggen til. Det ser ud som om, hun er på vej afsted. I hånden trækker hun en kuffert efter sig. Teksten til Når hende som passer på dig er gået hjemmefra, danner det grafiske søster af en væg. Der er en åbning, som personen er på vej hen i mod.

Plakaten har et enkelt design, som vil passe ind i de fleste hjem. Den er derfor en ideel gave til en god veninde eller til dig selv. Én som skal opmuntres og minde sig selv om, at glæde sig over de gode ting i livet.

Genre: digte, boost, selv-hjælp, citatplakat

 

Plakaten fås i 5 størrelser og to versioner

Denne plakat er med flotte violette nuancer. Plakaten fås også helt enkelt i sort/hvid. Se den version her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også