I en skov en hytte lå plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten  “I en skov en hytte lå”.

Ryd
Varenummer (SKU): IENSKO-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

I en skov en hytte lå, børneplakat

I en skov en hytte lå, er den søde børnesang om en jægers mislykkede jagt på en hare. Sangens forfatter, såvel som årstal for tilblivelsen er ukendt.

Du kan købe børneplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller en fin hytte med smukke grønne træer rundt om. Hyttens grafiske form er dannet af teksten til den fine børnesang. Enkelte ord er fremhævede i grøn farve.

Denne smukke, grafiske plakat er en sød og personlig gaveidé til børneværelset. Plakaten kan inspirere til, at barnet skal lære den søde sang, og lave fagterne til. Det er en sjov og sød sang at synge med sit barn. Det enkle, grafiske udtryk plakaten har gør, at det er nemt at få den til at passe ind i det farverige rum, såvel som i det enkle og minimalistiske børneværelse.

Plakaten kan også købes indrammet, og er den en gave, sender vi naturligvis gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Genre: børnesange

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

I en skov en hytte lå

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.