Pianomand Kim Larsen plakat

DKK147,00DKK347,00

‘Pianomand’ af Kim Larsen. Flot musikplakat med teksten til sangen opsat i en grafisk form.

Ryd
Varenummer (SKU): PIANOM-006 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Pianomand, Kim Larsen-plakat

Pianomand af Kim Larsen. Sangen er med på Kim Larsen og Bellamis album, Kielgasten fra 1989.  Nu er den smukke Pianomand mulig at købe som smuk musikplakat. Den poetiske sang er skrevet af Kim Larsen som et farvel til hans ven, Niels Pallesen, som døde i 1988. Niels Pallesen, og hans frue, Monica, ejede Gæstgiveren i Allinge på Bornholm. Her overnattede Kim Larsen hver gang, han optrådte på solskinsøen. Med tiden blev parret nære venner med Kim Larsen. Da Kim Larsen hørte om Niels Pallesens død, blev han dybt berørt. Han satte sig i skoven en tidlig morgen, mens han var på turne, og omgivet af fuglefløjt, kom ‘Pianomand’ til ham. Da begravelsen af Niels Pallesen fandt sted, samledes hele Gasolin, på trods af bandets opløsning, atter en gang. De sang sammen ‘Dejlig er jorden’, og sendte på den måde Niels Pallesen afsted på hans sidste rejse.
Enken, Monica, har sidenhen fortalt, at ‘Pianomand’ var en en gave, som hun fandt stor trøst i. Det beroligede hende at høre sangen. Kim Larsen betragtede ‘Pianomand’ som hendes. Hun havde ejerskabet, mente han. Således var det hende, som modtog royalties fra KODA, og ikke Kim Larsen selv. Monica selv gik bort i 2007.
Den dag i dag er Gæstgiveren i Allinge på Bornholm et af de mest populære koncertsteder i Danmark. Musikerne elsker at optræde der, og det er flittigt besøgt. Man skal bestille billet i god tid.
Plakaten som Songshape har designet forestiller et flygel. Sangteksten udgør flyglets krop. Under sangteksten er tangenterne.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten er en ideel gaveidé til pianisten, eller til en Kim Larsen-fan.

Genre: pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Pianomand

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.