Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Nu falmer skoven trindt om land plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med teksten til Grundtvigs “Nu falmer skoven trindt om land”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): NUFALM-000 Kategorier: , Tag:

Nu falmer skoven trindt om land, plakat med den smukke sang af Grundtvig

 

Nu falmer skoven trindt om land er skrevet af N.F.S. Grundtvig i 1844. Teksten er skrevet til en høstgudstjeneste.

Melodien til Nu falmer skoven trindt om land er komponeret i 1889 af Johan H. Nebelung, og den indgår i Højskolesangbogen sammen med en anden version, der stammer fra en tysk folkemelodi fra 1640.

Den skønne salme af Grundtvig er meget populær på både Højskoler og Efterskoler, og den synges primært om efteråret. Salmen fortæller, at vinteren ikke skal symbolisere død, afslutning og noget trist. Nej, vinteren er blot en overgang, og vi ved jo alle, at efter vinter kommer forår.

Det var Grundtvigs gode ven, præsten Peter Rørdam, som opfordrede ham til at skrive en salme til den kommende høstgudstjeneste. Han var imidlertid ikke imponeret over, hvad han kaldte den kedsommelige salme, og Grundtvig satte sig ned og lavede en version to, som er den, vi synger i dag.

Den smukke Songshape-plakat forestiller et træ, som står i smukke efterårsfarver. Brun og orange. Et par blade drysser af træet. Under træet er et større nedfaldet blad. Teksten til sangen udgør den grafiske form af bladet. Enkelte ord i teksten er fremhævede i en varm gul farve.

Denne plakat er en sød og smuk personlig gave, til én som holder af den smukke salme. Plakaten vil se utrolig smuk ud på væggen i stuen, og med denne hængende, vil man blive husket på at synge lidt mere. Måske kan man synge den, når man får gæster på besøg.

 

Genre: dansk musik, salme, Højskolesangbogen, fællessang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også