Tú alfagra land mítt – Den Færøske nationalsang plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Tú alfagra land mítt” – Den Færøske nationalsang

Ryd
Varenummer (SKU): TUALFA-000 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

“Tú alfagra land mítt” – den Færøske nationalsang

Musikplakat med “Tú alfagra land mítt – Den Færøske nationalsang.

Tú alfagra land mítt betyder “Du mit fagre land”, og man mener at den er skrevet i 1906 af en folkeskolelærer på Færøerne. Nationalsangen synges på færøsk, men den er også oversat til dansk.

Det færøske sprog har rødder i islandsk og enkelte norske dialekter, men for danskere uden kendskab til færøsk, er det ikke umiddelbart nemt at forstå. På trods af at dansk, såvel som færøsk, er officielt sprog, tales der hovedsagligt færøsk færingerne imellem.

Færøerne ligger cirka 2 timer og 15 minutters flyrejse fra Danmark. Af de 18 øer, som udgør Færøerne, er de 17 af dem befolkede. Færøerne ligger mellem Storbritannien, Island og Norge. Det milde klima betyder, at somrene er kølige og vintrene milde. Færøerne har en befolkning på cirka 52.000 indbyggere, hvoraf de cirka 21.000 bor i hovedstaden, Thorshavn. Færøerne er ikke en del af EU. Færøerne har to repræsentanter i Folketinget.

Færøerne er en del af det danske rigsfællesskab, men Færøerne er selvstyrende på de mest centrale områder, såsom klima, uddannelse og kultur.

Plakaten forestiller Færøerne. Teksten danner kroppen af landet. Farverne er holdt i hvid, sort og grøn.

Denne plakat er en perfekt gaveidé til enhver færing.

Genre: pop, dansk

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.