Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Wine is like life – Songshape plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med “Wine is like life; They are both meant to be enjoyed” – en enkel plakat i sort/hvid.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): WINEIS-000 Kategori: Tag:

Wine is like life plakat med vincitat

 

Citat om vin

Flot og enkel plakat med teksten:

Wine is like life; They are both meant to be enjoyed

 

Personlig gaveidé

Plakaten er en ideel gaveidé til én, du holder af, eller måske til dig selv. Plakaten kan i xs (15×21 cm) anvendes som kort til en anledning og modtageren kan efterfølgende vælge at indramme plakaten. Du kan f.eks. også købe en plakat i ramme i small (21×30 cm) og give sammen med en flaske vin. Det tre største størrelser er gode til at hænge op omkring spisebordet eller hvor du oftest indtager din vin.

 

Citatplakat om vin

Elsker du også vin? Mere end nogen anden form for alkohol har vinen den uhyggelige evne til at påvirke flere af dine sanser. Ifølge de fleste vindrikkere kan vin sagtens bringe en form for nydelse ikke kun til dine smagsløg, men også til din synssans, såvel som din lugtesans. Mange sammenligner det at drikke vin med et godt måltid, hvor det ikke kun rammer din palet på en bestemt måde, men synet og duften af det er med til at give en mere velafrundet drikkeoplevelse. Forskellige vine har forskellige aromaer, såvel som smage, så mange kan opleve en unik blanding af dufte med hver forskellige flaske.

Dette er hovedårsagen til, at folk har en tendens til at tale om vin; mere specifikt er det derfor, folk taler om vin på den måde, de gør. Der er stort set ingen anden alkoholisk drik, der giver den samme slags oplevelse.

Teksten på plakaten nævner kun ordet vin, så om du tænker på rødvin, hvidvin eller en god flaske rosé er op til fri fortolkning. Skål!

 

Genre: citater, vin

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også