Vilde kaniner Gnags plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Gnags’ “Vilde Kaniner”.

Ryd
Varenummer (SKU): VILDEK-005 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Grafisk plakat med sangtekst af Gnags’ ‘Vilde kaniner’

‘Vilde kaniner’ er fra Gnags album ved navn “Den blå hund fra 1984.“ Teksten er skrevet af Peter A.G. Nielsen. Albummet fra 1984 markerede den største succes indtil da. “Den blå hund” solgte mere end 100.000 eksemplarer. Gnags’ ‘Vilde kaniner’  Et andet stort hit fra albummet er ‘Går med hunden gennem byen’. Gnags’ sangtekster er på albummet fabulerende. De skifter mellem det kunstige og det organiske. På trods af at teksterne til sangene ikke altid er nemme at finde meningen med, skal det ikke undervurderes hvor populære sangene alligevel er. De er nemlig meget populære til Gnags’ live-optrædener, hvor Peter A.G. Nielsen, bandets ikoniske og meget karismatiske forsanger, dragende skaber en fantastisk stemning. Det er en stor oplevelse, en kæmpe fest, at være til koncert med Gnags. ‘Vilde kaniner’ er inspireret af en norsk snehare. Hjemme igen lagde han mærke til, at vintergækkerne “løfter deres ører, når solen skinner på dem”. Han fortæller i et interview, at de havde en veninde, som ikke kunne komme ud af Tjekkoslovakiet. Med den viden bliver det lettere at forstå meningen med teksten.

Der har i årenes løb været udskiftning af bandmedlemmerne i Gnags. Dog har det altid været Peter A.G. Nielsen som har været bandets forsanger. Bandet blev stiftet i 1966 af Peter A.G. Nielsen og af hans bror, Jens G. Nielsen. De boede i Skjern i Jylland.

Den flotte plakat er blevet til i tæt samarbejde med Peter A.G Nielsen, forsanger i Gnags. Han har leveret sine tanker og ideer, og sammen har Songshape og Peter A.G. Nielsen skabt den smukke plakat.

Plakaten forestiller en kanin, omgivet af vintergækker. Sangteksten til ‘Vilde kaniner’ danner den grafiske udforming af kaninen.

Plakaten ville være perfekt til en Gnags fan, eller til én som holder af kaniner.

Genre:rock, dansk rock, pop, dansk pop, dansk musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Vilde kaniner

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.