Vandbærer – Stjernetegn plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Vandmanden”.

Ryd
Varenummer (SKU): VANDBA-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Vandbærer, stjernetegn-plakat

Vandbærer, stjernetegn-plakat. Den smukke plakat indeholder en tekst, som beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for Vandbærerens stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Jane, ejer og grafisk designer af Songshape, har designet den smukke plakat med stjernetegnet for Vandbæreren. Det grafiske design forestiller det astrologiske symbol for stjernetegnet.

Her, forneden, kan du læse teksten, som er på plakaten:

Vandbærer

Vandbæreren er et fantastisk menneske med en magnetisk udstråling og intelligens. Du tror på det grundlæggende gode i mennesker, og du kæmper til sidste blodsdråbe for retfærdighed i verden. De sager som appellerer til dig, det være sig alt fra dyrevelfærd til politik, kæmper du særligt hårdt for. Vandbæreren har en stor selvtillid, og har derfor ikke brug for at blive stimuleret af andre menneskers beundring. Du er et utroligt ægte og selvstændigt menneske, og du trives i dit eget selskab, med dine egne aktiviteter. Du er unik, og vil gerne fremstå som lidt af en original. At omgås andre mennesker er i højsædet for dig. Du er en populær ven og højt skattet kollega. Man keder sig aldrig i dit selskab, for du er opfindsom og vil tit overraske med nye ideer. I forhold er du loyal og bliver yderst sjældent jaloux, og du sætter et positivt præg på kærlighedsforholdet, såvel som alle forhold du er en del af, blandt venner, på jobbet og i familien.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn, eller som en personlig gave til én som du har kær. Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til den astrologiinteresserede, eller til din spirituelle ven. Plakaten kan også købes indrammet, og Songshape sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Vandmanden: 20. januar – 18. februar

Genre: astrologi, horoskoper, spiritualitet

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Vandbærer