Superlove – Michael Falch/Malurt plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Michael Falchs “Superlove”.

Ryd
Varenummer (SKU): SUPERL-007 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Musikplakat med ‘Superlove’ af Michael Falch/Malurt

‘Superlove’ er skrevet af Michael Falch. Sangen udkom i 1981, som del af Malurts album ‘Vindueskigger’.

”Superlove” hittede i over hele landet i starten af 1980’erne. Den fik ekstra fokus, da Malurt i en optagelse fra Brugsen i Husum var i Jørgen de Mylius´ tv-program.

Michael Falch har udtalt, at han skrev MALURT-sangen for over 40 år siden som støtte til de kassedamer, der på den tid kæmpede hårdt for deres beskedne rettigheder.

Michael Falch fortæller: “Teksten blev sågar trykt i sin tidligste version som en slags kampsang i Brønshøj-Husum Avis, mener jeg. Kassedamernes arbejdsforhold i supermarkederne var elendige, og med et vist glimt i øjet og under dække af en hed og totalt ensidig Klods Hans-forelskelse beskrev jeg den fremmedgørelse og det dehumaniserende følelsestab, der fulgte som bivirkninger af, at mennesker mere og mere blev presset til at gå i ét med maskinerne.”

Plakaten forstiller et hjerte, splittet i to dele. Enkelte ord er fremhævede med rødt.

Plakaten er en oplagt gaveidé til en Michael Falch-fan.

Genre: rock, dansk rock, pop, dansk pop, dansk musik

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Superlove

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.