Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Summer of ’69 – Bryan Adams poster

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til  Bryan Adams’s “Summer of ’69 “.

Ryd
Varenummer (SKU): SUMMER-002 Kategorier: , , Tag:

Summer of ’69, Bryan Adams-plakat

 

Summer of ’69 er Bryan Adams glade rocksang, hvor vi får et nostalgisk tilbageblik på hans ungdomsliv i slutningen af 1960’erne. Summer of ’69 er en af den canadiske musikers største hits. Sangen er fra 1984, og den udkom på albummet Reckless. Den er skrevet af Bryan Adams og Jim Vallance.

Sangen handler om hvordan Bryan Adams i 1969 drømte om at blive musiker, men at hans venner faldt fra musiker og band-drømmen, i takt med, at de blev gift og stiftede familier. I 1969 var Bryan Adams også blot ti år gammel, og der er derfor en alternativ teori om, at det ikke er årstallet den canadiske sanger og musiker synger om. Næh, det er sexstillingen, en ’69er, sangens titel refererer til. Bryan Adams er dog, passende måske, tavs om emnet. Dermed er vi, som elsker sangen, frit stillede i forhold til at lægge hvad vi har lyst til i analysen af den skønne sang.

Plakaten med Summer of ’69 forestiller en elektrisk guitar. Teksten til sangen udgør det grafiske billede af guitaren. Enkelte ord er fremhævede i grønt.

Giv denne plakat til én, som er vild med Bryan Adams. Eller til én, som har et særligt forhold til dette årstal. Dette er en sød og personlig gaveidé, som helt sikkert vil vække glæde hos modtageren.

 

Genre: rock, pop, international rock

Andre kunder ser også

Scroll til toppen