Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Storkespringvandet – Cæsar plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Storkespringvandet” af Cæsar

Ryd
Varenummer (SKU): STORKE-030 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Storkespringvandet, Cæsar-plakat

 Storkespringvandet, Cæsar-plakat.  Sangen er sunget af Cæsar. Teksten er skrevet af den flittige sangskriver, Thøger Olesen. Sidstnævnte har vundet stor beundring hos Songshape. Han har haft fingeren med i utroligt mange hits fra perioden.

Sangen er fra 1966, hvor det store stygge Storkespringvand var omdrejningspunktet for ungdomsoprøret i 1960’erne. Storkespringvandet  på Amager Torv i København blev et samlingssted for mange unge mennesker.

Cæsar, med det borgerlige navn, Bjarne Bøgesø Rasmussen, var, udover at være protestsanger, også kendt for sine børnesange og for sit samarbejde med Bent Fabricius-Bjerre og Klaus Rifbjerg på sangen Duerne flyver, fra filmen Jeg er sgu min egen!

Storkespringvandet er fra 1894 og det ligger stadig på Amagertorv i København.

Plakaten forestiller, naturligvis, Storkespringvandet. Springvandets fundament er dannet af sangens tekst. Toppen af Storkespringvandet på plakaten er ikke musiktekst. Farven er holdt i sort på hvidt.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en som elsker denne sang. Desuden vil plakaten vække lykke, hos en oprører. En som vil ændre på reglerne.

 

Genre: pop, protestsang, dansk musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Storkespringvandet