Smukkere end smuk – Thomas Buttenschøn-plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til ‘Smukkere end smuk’ af Thomas Buttenschøn.

Ryd
Varenummer (SKU): SMUKKE-038 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Smukkere end smuk – Thomas Buttenschøn-plakat

Musikplakat med Smukkere end smuk af Thomas Buttenschøn. Sangen er fra 2008. Teksten er skrevet af Thomas Buttenschøn og sangen er udgivet på single. Den er at finde på albummet: ‘Billeder af min baggård’ fra samme år. Hvem ville ikke gerne have fortalt, at de er smukke selv “med hvide tennissokker og uden make-up”? Thomas Buttenschøn rammer med teksten, og sin glade stemme, lige i hjertet på piger over det ganske land.

Thomas Buttenschøn, som er søn af en dansk far og en zambiansk mor, voksede op i nærheden af Odder. Efter forældrenes død, boede han hos en plejefamilie. Senere flyttede han til Nørrebro, hvor hans musikkarriere kunne sætte i gang for alvor.

Thomas Buttenschøn deltog i 2016 i Vild med dans på TV2. Han var en karismatisk medvirkende, som med sin glade personlighed, tog Danmark med storm. I 2018 var han meddommer på Danmark har talent.

I 2019 udgav Thomas Buttenschøn sammen med Chief 1 hittet Alt er god’. Denne sang blev et kæmpe sommerhit, som parret optrådte med til koncerter, festivaler og på tv. Nummeret tog P4s lyttere med storm, og de kårede således sangen til ‘Årets sommerhit’.

Plakaten forestiller en smuk kvinde, som, måske, lige har fået at vide, at hun er smukkere end smuk. Hun ser også virkelig smuk ud på plakaten! Sangteksten udgør kvindens grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en perfekt gaveidé til netop den kvinde, du synes er ‘Smukkere end smuk’. Vi kan godt garantere, at det vil blive fantastisk godt modtaget, at du udtrykker netop dette, men denne smukke plakat.

Genre: pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Smukkere end smuk

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.