Smilets By – Bogfinkevej plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Smilets By” af Bogfinkevej

Ryd
Varenummer (SKU): SMILET-046 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Smilets by, Bogfinkevej-plakat

Smilets by, Bogfinkevej-plakat. Den skønne sang er fra 2016. Den er skrevet af trioen Bogfinkevej, der består af Mads Horsdal, Søren Karim Bech og Laurits Gad. På Smilets by er der nogle af de tunge drenge i musikbranchen som optræder. Nemlig Steffen Brandt og L.O.C. Det er nærliggende at have disse to med på nummeret. De er nemlig selv fra Aarhus, og stolte af det.

Aarhus er siden 1938 blevet kaldt for Smilets By, og sangen er en hyldest til Bogfinkevejs hjemby. De synger om at Aarhus, er stedet de altid vil vende tilbage til, selvom de har været ude i den store verden.

Bogfinkevej var i 2017 supporting act for TV-2, et andet kendt og populært Aarhus-band.

Plakaten er en fantastisk gaveidé til en sand Aarhus-fan. Dem er der mange af. Selv i København.

Plakaten forestiller et hjerte. Teksten til sangen udgør hjertets grafiske form. Under hjertet hænger et traditionelt by-skilt. På by-skiltet er der bygninger, og Aarhus står skrevet derpå.

Genre: dansk musik, dansk pop, pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Smilets By

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.