Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Sikke’n fest – Johnny Reimar plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Sikke’n fest” af Johnny Reimar

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): SIKKEN-030 Kategorier: , Tag:

Sikke’n fest, Johnny Reimar plakat

 

Sikke’n fest, Johnny Reimar-plakat. Sangen er sunget af Johnny Reimar. Alle kender denne festlige sang, som kan få gamle og unge  ud på dansegulvet og danse med.

Sangen er skrevet af Thøger Olesen i 1972, og den er et stort hit bl.a. på Giro 413.

Johnny Reimar, vores alles “smølfefar”, har adskillige hits på bagen. Efter i mange år at have sunget på engelsk, i bandet The Clifters, tog han springet til at synge på dansk. Han har indsunget hits som: ‘Lille fregnede Louise’, ‘Du burde købe dig en tyrolerhat’ og ‘Óle det var i Spanien’. Desuden indsang han den danske forboldsang ‘Hallo hallo hallo – vi vinder i Mexico’, da Danmark for første gang deltog i VM i fodbold i 1986. Mon ikke du også kan synge med på en enkelte, eller måske flere, af Johnny Reimars populære sange?

Plakaten forestiller en champagneflaske, hvis prop er ved at ryge af. “Propperne sprang og alle fested’ og sang…”, synger Johnny Reimar, med sin legendariske glade stemme. Sangteksten udgør den grafiske form af champagneflasken. Enkelte ord er fremhævede i grønt.

Plakaten med Sikke’n fest er en dejlig og personlig gave til en Johnny Reimar-fan, eller til en som elsker at feste. Plakaten kan købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren.

 

Genre: pop, dansk pop, dansktop, schlager

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen