Sailing – Rod Steward plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Sailing” af Rod Steward.

Ryd
Varenummer (SKU): SAILIN-002 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Plakat med “Sailing” af Rod Steward

Plakat med “Sailing”, bedst kendt sunget af Rod Stewart. “Sailing” er skrevet af Gavin Sutherland og blev oprindeligt frigivet af The Sutherland Brothers på deres album “Lifeboat” fra 1972.Rod Steward gjorde “Sailing“ verdenskendt, da han i 1975 lavede en cover-version på sit album “Atlantic Crossing”. Nu kan du købe “Sailing” som musikplakat.

Det er formodentligt Rod Stewarts version, man forbinder med den dejlig sang. Rod Stewart strøg til toppen af hitlisterne med sin version af nummeret. Der lå han solidt i 1975 og 1976, med en tid som nummer et. I 1987 røg sangen atter en tur ind på den britiske hitliste. “Sailing” er til dato Rod Stewarts største hit.

Sangskriveren Gavin Sutherland har udtalt, at sangen ikke har noget at gøre med en romantisk sejltur, som de fleste tror. Faktisk har sangen intet at gøre med romantik eller skibe; Det er en beretning om menneskehedens åndelige Odyssey gennem livet på vej til frihed og det at være.

Forbindelsen mellem The Sunderland Brothers og Rod Stewart blev etableret, efter Rod Stewarts daværende kæreste havde set brødrene optræde på tv. Hun opmuntrede Rod Stewart til at se deres optræden, og han blev hurtigt fan. Historien fortæller, at Rod Stewart blev vækket på sit hotelværelse af en opringning. Han skulle skynde sig afsted for at optage “Sailing”. Han fik en halv time til at gøre sig klar. Klokken var 10.30 om morgenen. Det passede ikke Rod Stewart. Det var for tidligt på dagen, og han havde endnu ikke fået en drink. Dengang skulle han, efter sigende, kun optræde hvis han havde fået noget alkohol først.

Rod Stewart har også indsunget sangen “Blus Moon”, som Songshape også har en smuk musikplakat med:

Blue Moon plakat

Plakaten er et must til enhver Rod Steward-fan.Eller måske kender du en entusiastisk bådejer, som elsker sangen?

 

Genre: pop, rock

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Sailing

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.