Roskilde State of Mind – Per Vers plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Roskilde State of Mind” af Per Vers

Ryd
Varenummer (SKU): ROSKIL-025 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Roskilde State of Mind, Per Vers-plakat

Roskilde State of Mind, Per Vers-plakat. Sangen er fra 2011.

Per Vers hylder Roskilde Festivalen og Orange Scene. Han rapper om alt det, som man man forbinder med Roskilde Festivalen: regnvejr, øller og, naturligvis, musikken. Roskildefolket er en trofast skare, og mange af gæsterne vender tilbage, år efter år. Per Vers fortæller, han har været der siden han var 16.

“Roskilde State Of Mind” er bygget over tracket fra Jay Z’s “Empire State Of Mind”, og det er Ayoe Angelica, der er den kvindelige vokalist.

Plakaten forestiller det ikoniske telt, der danner rammen om Orange Scene på Roskilde Festivalen. Under den orange teltdug står teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i fed skrift.

Plakaten er en suveræn, personlig gaveidé til den ægte Roskilde Festivalen-fan. Han, eller hun, som ikke går glip af en eneste festival. Dem som kommer igen, år efter år. Mon ikke du kender en ægte Roskilde-fan? Måske savner du festivalen i løbet af året? Med den flotte plakat på væggen, kan du, hver gang du ser på plakaten, blive mindet om sommerens højdepunkt.

Genre: rap, dansk rap, hiphop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Roskilde State of Mind

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.