Tilbud

Om lidt – Kim Larsen plakat i sort specialudgave

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Kim Larsen’s “Om lidt”.

Ryd
Varenummer (SKU): OMLIDT-006 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Om lidt, Kim Larsen-plakat i sort specialudgave

Om lidt, Kim Larsen-plakat. Denne plakat er en af Songshapes bestsellers.
Kim Larsen havde ofte udtrykt ønske om at rejse landet rundt i gøglervogn, og dette ønske blev indfriet, da han og Bellami tog på turné i 1985 med showet Cirkus Himmelblå, hvor Erik Clausen og Leif Sylvester Petersen medvirkede. Om lidt var den afsluttende sang, som publikum gik hjem på. Bandet udgav i 1986 albummet Forklædt som voksen, som bl.a. indeholder hittet, Om lidt.

DR2’s seere valgte den 24. oktober 2015  sangen som Kim Larsens bedste ved en sms-afstemning i anledning af Larsens 70-års fødselsdag.

Kilde: Wikipedia

Måske har du været til en begravelse, hvor den smukke sang er blevet spillet? Det er dog ikke i alle kirker, man får lov at spille den. Nogle steder bliver den betragtet som en cirkussang, og upassende til at spille i en kirke.

Den fine plakat forestiller en linedanser. Hun bærer et ballerinaskørt, og i den ene hånd holder hun en paraply. Hun bevæger sig hen ad linen, og hun løfter den ene fod.  Teksten til sangen danner den grafiske streg af linen, under danserindens fødder.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til en ægte Kim Larsen-fan. Plakaten kan også fås indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Plakaten fås også en i version på hvid baggrund. Så er det bare at vælge, hvilken én du bedst kan lide.

 

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock

Vil du også se den originale poster med hvid baggrund, så klik her

 

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Om lidt

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.