Mon du bemærket har børneplakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Mon du bemærket har”.

Ryd
Varenummer (SKU): MONDUB-000 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Mon du bemærket har, børneplakat

Mon du bemærket har, er den velkendte børnesang om en cyklende elefant på et loft.

Sød plakat med den kendte børneklassiker “Mon du bemærket har” opsat i grafisk form så teksten danner en elefant. Plakaten fås i flere størrelser. Smuk og dekorativ gaveidé. Pris fra kr. 147,-.
Plakaten forestiller en elefant, som står med siden til i fuld figur, og en et-hjulet cykel. Elefantens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i blåt.
Denne smukke børneplakat er en sød og personlig gaveidé til børneværelset. Plakatens enkle, grafiske udtryk gør, at den let kan kombineres med anden form for vægpynt, i stærke farver, såvel som i enkle farver. Plakaten skal kunne inspirere til mere sang og leg. Sangen lægger nemlig op til, at man bruger fagter, danser rundt, gør store øjne. Man laver sine arme om til en snabel, og man kigger op mod loftet. Denne dejlige sang er et stort hit hos børnene.

Genre: børnesang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Mon du bemærket har

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.