Min kat den danser tango børneplakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Min kat den danser tango”.

Ryd
Varenummer (SKU): MINKAT-000 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

 Min kat den danser tango, smuk børneplakat

Min kat den danser tango, er den søde børnesang om en kat, der, som sangens titel indikerer,  kan danse tango.

Originalsangen er skrevet i 1969 af en italiener og sangen hedder Volevo un gatto nero på originalsproget.

Den kendte sangerinde, Monique, har på børnecd’en Tangokat, som er opkaldt efter denne sang, indsunget sin version af Min kat den danser tango. I denne version bruges der instrumenter, som guitar, kastagnetter, trommer. Hendes skønne sangstemme flyder smukt henover tonerne til musikken. Denne cd er en del af en større cd kompilation. Denne kompilation hedder Åh abe. På disse cd’er giver de mest populære danske kunstnere deres bud på, hvordan en lang række elskede børnesange skal lyde. Der er navne som C.V. Jørgensen, Lars H.U.G., Moonjam, Back to Back og mange flere. Det er et sandt festfyrværkeri af skønne børnesange, og mon ikke denne samling er hørt adskillige hundreder af gange, rundt omkring i de danske børnefamilier?

Plakaten forestiller et kattehoved. Katten har små, strittende ører, og orange knurhår.  Teksten til den dejlige børnesang udgør kattehovedets grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i orange.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Min kat den danser tango

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.