Papirsklip – Kim Larsen plakat

DKK147,00DKK347,00

Papirsklip af Kim Larsen

Ryd
Varenummer (SKU): PAPIRS-006 Kategori: Tag:

Beskrivelse

‘Papirsklip’ af Kim Larsen

‘Papirsklip’ er skrevet og udført af Kim Larsen. Sangen stammer fra filmen “Midt om natten” fra 1984. Sangen er en af de mest populære singler på soundtracket, sammen med titelmelodien. Filmen Midt om natten er skrevet af Kim Larsen, Henning Bahs og Erik Balling. Sidstnævnte har også instrueret filmen. Erik Balling er også instruktøren bag de populære Olsen Banden film. I Midt om natten spiller Kim Larsen og Erik Clausen  hovedrollerne, og Birgitte Raaberg er med som kvindelig birolle. På rollelisten iøvrigt finder man navne som Buster Larsen, Judy Gringer, Frits Helmuth, Poul Bundgaard, Ove Sprogøe, og Leif Sylvester Pedersen. Kim Larsen vandt en Robert-pris for musikken til Midt om natten i 1985. Midt om natten, hvor ‘Papirsklip’ stammer fra, er det mest sælgende album i Danmark nogensinde. Det solgte 650.000 eksemplarer, og en kvart million i de øvrige nordiske lande.

Filmen er den syvende mest sete film i Danmark nogensinde. Det er en “rød” film, som handler om de to venner, spillet af Kim Larsen og Erik Clausen, som bliver hjemløse, opretter “Haveje” og går igennem kriser i venskabet. De forelsker sig begge i den samme kvinde, Susan Himmelblå. Birgitte Raaberg, som spiller Susan Himmelblå i filmen, modtog en Bodil-pris for bedste kvindelige birolle.

Albummet er det femte studiealbum af Kim Larsen.

Plakaten forestiller en stor saks. Teksten til sangen danner udformningen af saksen. Over saksen hænger et lysegråt ‘papirsklip’, med mænd og kvinde som er i bevægelse.

Gaven er den oplagte gave til en Kim Larsen-fan, eller til en kreativ sjæl som bruger papiret som kunstnerisk udtryksform.

Genre: pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Papirsklip

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.