Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Open minded Yin & Yang plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med en engelsk tekst skrevet af Healinghuset Nordsjælland.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): OPENMI-011 Kategorier: , Tag:

Open Minded Yin & Yang, plakat

 

Denne Open Minded Yin & Yang plakat symboliserer balance. Tegnet er symbolet for, at alt iboende har en dualitet. Der er intet lys uden mørke. Der er ingen kulde uden varme. Der er ingen succes uden fiasko. Der er ingen fremtid uden fortid osv. Teksten til denne plakat handler om, at du skal bevare troen på, at du kan blive en succesfuld iværksætter. Det er plakaten, der sætter janteloven ud af spil. Du er hovedpersonen i denne plakat, og du er nøglen til din egen succes. Networking er så absolut vejen frem. Man skal springe ud og prøve.

Her i livet fortryder man ind imellem ting. Somme tider er det ting, som man ikke gjorde godt nok, eller handlinger som har såret andre. Det er dog ofte dét, at man ikke turde noget, turde at tage springe, følge sine drømme, som gør, at man har fortrydelse senere i livet. Vi, hos Songshape, hepper på de seje, de modige. Hvad er det værste der kan ske? Du må tage nogle chancer i livet, for at få indfriet dine drømme og længsler.

Denne plakat er en perfekt gaveidé til den seje iværksætter, som har glæde af, at blive mindet om, at vedkommende er sej, hårdtarbejdende og beundret.

Den utroligt smukke, enkle, grafiske plakat forestiller det ikoniske dualistiske yin og yang-symbol. Den hvide del af symbolet er ridset op med en tynd sort streg, mens den sorte del af symbolet har teksten skrevet inden i.

Plakaten kan købes indrammet og indrammet. Songshape kan tilbyde rammer, som passer perfekt. Vi indrammer gerne plakaten, og vi sender også gerne direkte til modtageren, hvis man vil give plakaten som gave. Nemmere kan det næsten ikke blive. Den seje iværksætter ville helt sikkert blive glad for, at få den meget opbakkende og støttende plakat som gave.

 

Indret dit hjem med denne plakat med Yin & Yang.

Genre: digte, boosts, spiritualitet

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også